onsdag 4. november 2015

Velkommen til kurs



Velkommen til VOFO-kurs om digitalt forsterket læring og blandede læringsformer. Eller... vi kan like gjerne si digitalt forbedret undervisning og blandede undervisningsformer.

Dette er en kort introduksjonsvideo til hva vi legger i begrepet blandet læring. Den er på engelsk fordi det ikke finnes mange gode videoer på norsk. Det sier kanskje litt?

Er videoen god, forresten? Den er laget med enkle midler. Er den likevel god nok? Hva fungerer og hva fungerer ikke. Du kan jo forberede deg til kurset ved å reflektere litt over det. Skriv gjerne kommentarene dine i kommentarfeltet, så kan vi snakke litt sammen før den 11. også.


4 kommentarer:

  1. Kurset ser spennende ut!

    SvarSlett
    Svar
    1. Sammen skal vi gjøre det spennende. Kommentarer kan man legge inn med konto eller som uregistrert/anonym. I sistnevnte tilfelle er det hyggelig om man skriver navnet sitt eller organisasjonen sin.

      Slett
  2. Hei! Synes videoen er morsom, men jeg ville har brukt mer tid på å forklare hva blandet læring er og ikke brukt så mye tid på hva det ikke er! Synes derfor det var for lite informasjon om temaet. Josephine (AOF)

    SvarSlett
    Svar
    1. Interessant observasjon. De som lagde videoen var kanskje litt forutintatte i forhold til sitt publikum og regnet med at publikum var forutintatte i forhold til blandet læring?

      Slett